Πολιτική Επιστροφών

Πολιτική επιστροφών
Έχετε τη δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός 14 ημερών από την ημέρα που παραλάβατε το προϊόν, και να ζητήσετε την αντικατάσταση του ή την επιστροφή της αξίας του.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση (όπως στάλθηκαν από την επιχείρηση) με τις ειδικές τους σημάνσεις (καρτελάκια) και πολύ καλά συσκευασμένα για αποφυγή φθορών κατά τη μεταφορά. Επιστροφές που δεν πληρούν τις παραπάνω συνθήκες δεν θα γίνονται δεκτές και θα επιστρέφονται στον πελάτη.
Κόστος επιστροφής
Σε περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής σας προέρχεται από λάθος δικό μας, δεσμευόμαστε να αναλάβουμε εξολοκλήρου τα έξοδα αποστολής.
Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη. Έχετε την δυνατότητα να επιστέψετε το προϊόν σας με courier με δική μας χρέωση και θα αφαιρεθεί το ποσό από το υπόλοιπο σας.
Διαδικασία επιστροφής
1) Στείλτε ένα e-mail στο brandnames.eshop@gmail.com στο οποίο εξηγείτε τους λόγους και αναγράφεται ο κωδικός της παραγγελίας.
2) Τοποθετείστε την απόδειξη λιανικής στη συσκευασία σας.
3) Συσκευάστε το προϊόν πολύ καλά προς αποφυγή φθοράς κατά την μεταφορά του και αποστείλετε το στην διεύθυνση που θα σας υποδείξουμε.
Επιστροφή χρημάτων
Σε περίπτωση που η εταιρεία δεν δύναται να αντικαταστήσει το προϊόν σας με κάποιο άλλο ή εσείς επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων τότε :
1) Πιστώνουμε την αξία του προϊόντος που θα επιστρέψετε προκειμένου να την αξιοποιήσετε στην επόμενη αγορά σας (σε αυτήν την περίπτωση πρέπει να αναφέρετε στη νέα παραγγελία στο πεδίο "παρατηρήσεις" ότι υπάρχει πιστωτικό υπόλοιπο).
2) Μας στέλνετε ένα λογαριασμό τραπέζης και σας επιστρέφουμε την αξία του προϊόντων. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να γνωρίζετε ότι για να υλοποιηθεί αυτή η διαδικασία χρειάζονται 10 εργάσιμες ημέρες.

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αν παραληφθεί οποιαδήποτε από τις παραπάνω οδηγίες η επιστροφή δεν θα γίνει δεκτή από την εταιρία μας.
Επίσης προϊόντα από τις προσφορές αλλάζουν μόνο με προϊόντα από την αντίστοιχης κατηγορίας και δεν ισχύει γι' αυτά η επιστροφή χρημάτων.

Επικοινωνία